Убитата в Перник 43-годишна жена е имала издадена ограничителна заповед срещу

...
Убитата в Перник 43-годишна жена е имала издадена ограничителна заповед срещу
Коментари Харесай

ВЕРСИЯ: Килърът Мите Миньорецо е инвалид, жена му откраднала парите за лечение

Убитата в Перник 43-годишна жена е имала издадена ограничаваща заповед против брачна половинка си. Жертвата има две деца. На този стадий от следствието е открито, че на 29 април Д. Д. от Перник, прочут като Мите Миньорецо, е предизвикал гибелта на брачната половинка си. Мъжът е арестуван за период до 72 часа.

Сигналът за закононарушението е подаден на разсъмване, около 04.30 ч. Трупът е открит в семейното жилище кв. „ Изток ”. По тялото на дамата е имало голям брой контузии.

Извършени са огледи на местопрестъпление в жилище на ул. „ Юрий Гагарин “ в кв. „ Изток “ и в резервоар за боклук, намиращ се в междублоково пространство.

Само преди няколко месеца, след скандал с жертвата, обвиняемият се е прострелял с газов револвер. Преди години той е претърпял случай и поради това са проведени благотворителни акции, като точно събраните средства са били в основата на абсурда, оповестява Нова телевизия.

След конфликтна обстановка жертвата е потърсила протекция, като през декември тя и децата им се изнесли от общото жилище. Преди 2 месеца обаче заживяла още веднъж при него.

Децата са останали при родителите на майката. Именно това е и адресът, до който мъжът не е имал право да пристъпва, откакто от Районната прокуратура в Перник издават ограничаваща заповед.

Aко бъде приет за отговорен, той ще получи от 10 до 20 години затвор. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР